ponedjeljak, 14. ožujka 2016.

Plitvička jezera (2015.)

Nisam vam već dugo pisala o nekom izletu, namjeravala sam o izletu u Veneciju, ali budući da je već prošlo vrijeme karnevala palo mi je na pamet da smo otprilike u ovo doba prošle godine dečko i ja bili na Plitvičkim jezerima. Točnije bili smo 29.3.2015., a to je bitno jer su do 31.3. cijene ulaznica prihvatljive. :D Kliknite za pregled svih cijena, zbog tih (nama previsokih) cijena je meni ovo bio prvi posjet Plitvicama. Odmah da vam kažem da jedan dan baš i nije dosta ako želite lijepo, polagano sve razgledati i predlažem da idete na dva dana. :) Dio staza je bio potopljen tako da računajte i s tim da nećete moći sve obići, nekoliko smo se puta morali vraćati jer smo vjerojatno skrenuli s neke staze gdje je pisalo upozorenje. :) 
Tamo smo išli ujutro redovnim autobusom iz Zagreba koji vozi preko "stare ceste", mislim da smo oko 10h došli, a vraćali se oko 18h. Koliko smo uspjeli vidjeti svi su restorani bili zatvoreni tako da obavezno uzmete hranu sa sobom. Obavezno se slojevito odjenite i najudobnije tenisice stavite na noge jer vas čekaju kilometri pješačenja. :) Nas je dočekalo tmurno jutro, ali se već oko podneva razvedrilo i dan je bio zbilja prekrasan što ćete vidjeti na slikama. 


 (za veće slike klik na njim i možete ih listati kao galeriju)


sad kad gledam ovu mapu uopće nisam sigurna da smo sve obišli :o morat ćemo ponovno :Dpogled iz dubine stepenica prema gore 
vožnja brodićem je baš fora, vozili smo se sigurno 5,6 puta jer nije bilo previše ljudi, a s jedne strane ima wc a na drugoj ga nema haha

hodate po ovoj gornjoj stazici na jezeru, sunce i odjednom snijeg hahaovo mi je bilo totalno AAaaAaA zašto u našoj državi ne može potpuno čista priroda bez smeća

Mislim da u ovakvim postovima nema svrhe opisivati svaku sliku posebno. :D Slike bolje opisuju nego riječi. Nadam da ste uživali u ovom postu, valjda nije previše slika bilo, ali nisam se mogla odlučiti za manji broj jer su prekrasne. Nadam se da ću posjetiti Plitvice u svakom godišnjem dobu, divota. :)


Tko još nije bio na Plitvičkim jezerima? Odite dok je jeftino! ;)
Koje ste naše NP i PP posjetili? 

Broj komentara: 7:

 1. Mi smo bili u 9mj. prije jedno hm...4 god. Bio je otvoren restoran. Vjerojatno zato jer je još bila sezona. Super fotke :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala :)
   Nisam niti detaljno gledala to što se restorana tiče samo se sjećam da je bio zatvoren, vjerojatno im se ne isplati prije 1.4.

   Izbriši
 2. Bila sam na Plitvicima tri puta ako se ne varam, treći put u 10 mjesecu i bilo je super. Predivno je! :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala :) Da, sjećam se da si post napisala, mislim da na Plitvicama niti ne može biti loših slika :D

   Izbriši

Piši, briši, objavi! Hvala na svakom komentaru :D

Pozadina: Seaside Creative. Pokreće Blogger.