utorak, 5. svibnja 2015.

Bok, evo i mene :)

slika nađena na We<3it
Nakon dugo vremena premišljanja odlučila sam pokrenuti svoj blog. Već nekoliko godina pratim svašta vezano uz kozmetiku (blogove, YouTube kanale, Šminkericu, forum.hr, itd.) pa da i ja zapišem negdje svoja iskustva o raznim kozmetičkim proizvodima.
Što se tiče preparativne kozmetike skoro sam se u potpunosti prebacila na prirodnu, a od dekorativne volim olovke i tuševe za oči te ruževe. Naravno, lakovi za nokte su priča za sebe, u biti s njima je i počelo moje gomilanje kozmetike. Nakon što sam skupila kolekciju od 150 komada i zabranila si kupnju novih morala sam početi skupljati nešto novo. :) I tako se moja kolekcija tuševa, ruževa, sjenila poprilično povećala. Na sreću, na vrijeme sam se počela kotrolirati što se dekorative tiče, ali sam tada počela preparativu kupovati. Hrčak sam u duši, očito. :D Tako da sam svašta isprobala te bih željela podijeliti svoja iskustva, možda nekoj od vas pomognem pronaći neki odličan proizvod po pristupačnoj cijeni. :)
Ako vas zanimaju dojmovi proizvoda koje koristim (i koje ću tek kupiti), ali i onih koji su mi ostali u dobrom sjećanju nadam se da ćete me nastaviti čitati te da ćemo se družiti.

Pozdrav,
Šminkolina :)

2 komentara:

 1. Hrčak u duši hehe pa dobro nam došla, radujem se novim postovima :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Nema valjda stvari koje nisam skupljala bar neko vrijeme u životu, strašno. Dobro da u Hoardersima nisam završila, haha :O
   Hvala na dobrodošlici :) prvi komentar ^_^

   Izbriši

Piši, briši, objavi! Hvala na svakom komentaru :D

Pozadina: Seaside Creative. Pokreće Blogger.